7700 Mohács
Kossuth u. 66
Tel: 06 30 901 2809
Szent Ferenc Patika - Rendelő
a kórházzal szemben
Kedves Látogatók!
A fentebbi menüpontok közül a fehér betűkkel írottak már elkészültek. A szürke, apróbetűs menüpontok tartalmát jelenleg készítjük. Amint elkészültünk, itt olvashatóvá tesszük Önöknek azokat is.
Türelmüket köszönjük!

Dr. Csizmadia Csaba

Dr. Csizmadia Csaba1963.10.13-án születtem Szigetváron.  Középiskolai tanulmányaimat a csurgói Csokonai Vitéz Mihály Gimnáziumban végeztem. 
1988-ban végezetem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen Általános Orvosi Karán, melyet követően a Mohács Város Kórháza belgyógyászati osztályára kerültem, ahol az osztályos munka mellett   az endoscopos laborban és szakrendelésen dolgoztam.
1995-ben belgyógyászatból, 2003-ban gastroenterológiából tettem szakvizsgát.
2004-től a Pécsi Tudomány Egyetem III.sz. Belgyógyászati Klinikáján és endoscopos laborjában végzek szakorvosi tevékenységet. Intézményi munkám mellett az emésztőszervi betegségek diagnosztikájával, gyógyításával, megelőzésével és szűrésével foglalkozó, 2006-ban alapított EURO-ENDO-MED KFT. szakmai és gazdasági vezetője is vagyok.

 

Dr. Acél Péter

1974. március 5-én születtem Szolnokon.
A középiskolai tanulmányaimat a mohácsi Kifaludy Károly Gimnáziumban folytattam.
1998-ban végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvos Szakán.
1998-tól 2006-ig Mohács Város Kórházának belgyógyászati osztályán  és endoscopos laborjában dolgoztam. 2003-ban belgyógyászati szakvizsgát tettem.  2006. májusától  a PTE  III. sz. Belgyógyászati Klinika  és  Családorvostani Intézetében dolgozom- jelenleg is.    2007-ben gasztroenterológiai szakvizsgát szereztem,  melyet követően  Mohácson  megnyitottam
a  belgyógyászati-és gasztroenterológiai magánpraxisomat .
2008-tól az EURO-ENDO-MED  Kft.  munkatársaként  is  dolgozom  és végzek endoscopos vizsgálatokat.

 

Béládi Andrea 

 
1993-ban szerzett ápolói-és asszisztensi képesítést, melyet követően a mohácsi kórház belgyógyászati osztályán  és a járóbeteg szakrendeléseken dolgozott.
1999-től a mohácsi endoscopos laborban látott el asszisztensi feledatot.
2005. óta a PTE ÁOK. III: Belklinika és CSOI  endoscopos laborjában asszisztensként, 2007-ben a képesítést megszerezve  szakasszisztensként dolgozik- jelenleg is. Emésztőszervi diagnosztikus- és therápiás endoscopos beavatkozások mellett a sürgősségi vérző beteg ügyeleti ellátási rendszerben is részt vesz.
2006 óta az EURO-ENDO-MED. KFT. endoscopos laborjának megbízott vezetőasszisztensi feladatait is ellátja.

 
Krémer Zsoltné Szendrő Erika

1990-ben szerzett általános ápolói-és asszisztensi képesítést, melyet követően a mohácsi kórház szemészeti osztályán dolgozott.
1996-ban endoszkopos szakasszisztensi,
1998-ban felnőtt szakápolói képzést végzett el eredményesen.
Jelenleg a mohácsi kórház endoscopos laborjában dolgozik, ahol emésztő- és légúti szervek endoscopos diagnosztikájában és therápiájában vesz részt aktívan.