7700 Mohács
Kossuth u. 66
Tel: 06 30 901 2809
Szent Ferenc Patika - Rendelő
a kórházzal szemben
Kedves Látogatók!
A fentebbi menüpontok közül a fehér betűkkel írottak már elkészültek. A szürke, apróbetűs menüpontok tartalmát jelenleg készítjük. Amint elkészültünk, itt olvashatóvá tesszük Önöknek azokat is.
Türelmüket köszönjük!
Magneter terápia

Most nagy kedvezménnyel! Nézze meg az árlistánkat!

Sipos Péter
magneter terápiás asszisztens,

előjegyzés: 06-70-947 0280

 

 

Magneter terápia - A XXI. század otthoni egészségmegőrző és rehabilitációs készüléke

 

A biorezonancia és mágnesterápia létezik az orvostudományban és az alternatív terápiában is. A kettő kombinációja jelenik meg a MAGNETER működésében: az embert körülvevő mágneses térbe (aura)tudja bevinni a különböző előre megírt és cd lemezen tárolt frekvenciákat.  A kezelés lényege az, hogy minden sejtnek, szervnek, szervrendszernek visszaadja a saját rezgését. Ezáltal az általános közérzetet és fizikai állapotot javítja, a betegségtüneteket megszüntetve jól támogatja a gyógyító terápiákat. Egészségünk visszaállítható és megőrizhető segítségével.


 

Rendkívül nagy előnye, hogy akár a beteg saját otthonában is, egyénre szabottan összeállított kezelési programban részesülhet a cd-k segítségével, melyhez használati útmutatást és segítséget kap a therápiát meghatározó szakszemélyzettől. A Magneter használatához, kezeléséhez más személy, szakember vagy családtag közreműködése nem feltétlenül szükséges. Egyszerű kezelhetősége és ára miatt nem csak az egészségügy, természetgyógyászat, hanem a családok körében is nagy népszerűségnek örvend.

A készülék az ORKI minősítése alapján orvostechnikai eszköz. Kórházi referenciákkal rendelkezik.

A XXI. század otthoni egészségmegőrző, wellness és rehabilitációs orvostechnikai eszköze

 

A Magneter MAGYAR TALÁLMÁNY !!!, mely a biorezonancia és a mágnesterápia kombinációjával  működik.   A biorezonancia és a  mágnesterápia  létezik  az orvostudományban és az alternatív  terápiában,  de ennek a  kombinációjában ilyen készülékkel még eddig nem találkozhattunk. Magneter kifejlesztői ismerik minden szervnek, szervrendszernek a rezgését.

 

A Magneter alacsony rezgésszámú elektromágneses hullámok útján fejti ki hatását.  

 

Számos kórokozó, illetve közismert emberi betegség jellemző bio-elektomágneses hullámstruktúráját feltérképezték már, és ezek alapján a Magneter kifejlesztői elkészítették az emberi szervezet jó működésének helyreállítását segítő mágneses hullámsorozatokat is.

 

A teória szerint ha az emberi szervezet a megfelelő, jellemző rezgésstruktúrájú mágneses térbe helyezzük, akkor annak hatására kedvező irányba mozdulhat el a szervezet biológiai egyensúlya. Ezeket a gyógyító rezgéseket a Magneter segítségével az embert körülvevő

mágneses térbe bejuttatva a sejteknek, a szerveknek és a szervrendszereknek a működését tudjuk befolyásolni pozitív irányba.

 

A készülék mágneses impulzust állít elő, külső perifériai eszközeivel (derékalj és vesealj) fejti ki hatását az emberi szervezetre. Az alapelve az, hogy a kezelések során a betegek önszabályozó, öngyógyító folyamatait serkentsék, optimalizálják egy külső mágneses impulzus segítségével. A frekvencia egyszerű nyelven szólva, egy Hertz-ben kifejezett ritmus, vagy rezgés. A világon minden dolognak van rezgése, frekvenciája, a testnek, sőt a test minden sejtjének is. Amikor

megbetegszünk a testünk frekvenciája valahol elhangolódik, megváltozik: ezért „lehangolttá” válunk. Ilyenkor csupán az segít, ha az agy kiküldi a megfelelő helyre a megfelelő javító frekvenciát, ami annyit jelent, hogy elhangolódott sejtek visszatalálnak a helyes útra. Ezt ma már mesterségesen is létre lehet hozni a számítógép segítségével. Amikor egy elhangolódott sejtnek bizonyos időn át elküldi ezt a speciális programsorozatot, a sejt végül  átveszi azt, és helyre jön, regenerálódik, meggyógyul, egészségesen és életerővel  telve működik tovább.

 

 

A mágnesterápia hatásmechanizmusa

 

Korai tanulmányok során észrevették, hogy a baktériumoknak és vírusoknak van egy saját rezgése, ami sebezhetővé is teszi azokat. Felfedezték, hogy a betegségeket keltő organizmusok  sebezhetőek egy speciális frekvencia-besugárzással, ami más élő közegre egyáltalán nincs  hatással. A sejtekben biológiai változások mennek végbe a pulzáló tér hatására, és ez a   folyamat számos egészségügyi problémára kifejezetten jótékony hatással van. Felgyorsul a sejtek anyagcsere folyamata, regenerációja, csillapul a fájdalom, a szervezet öngyógyító mechanizmusa fokozottan érvényesíti hatását, és harmonizálódik az immunrendszer az őt ért hatásokhoz.

A mágnesterápia kitágítja az ereket, ezáltal csillapítja az ízületek és izmok fájdalmait, regenerálja a bőrt, valamint erősödnek a csontszövetek, harmonizálódik a vegetatív idegrendszer, és jótékonyan hat daganatos elváltozásokra is.

 

 

 

Pulzáló mágnesterápia

 

A regenerációs folyamatok beindításával a legkülönfélébb betegségeknél érhető el teljes vagy részleges gyógyulás: traumák, vérkeringési panaszok, vérellátási zavarok, migrén, idegrendszeri betegségek, mozgásszervi megbetegedések (csontritkulás, reumatikus panaszok, kopások, porckorongsérv stb.), nőgyógyászati, emésztőszervi és szexuális panaszok, anyagcserezavarok, nehezen gyógyuló sebek. A tudósok a modern biofizikai kutatást ötvözték a számítógépes technikával, s alkották meg a pulzáló mágneses mezőkkel gyógyító készüléket. Mivel minden sejtünknek - a szívsejteknek éppúgy, mint a tüdő sejtjeinek - megvan a maga elektromágneses rezgéstartománya, így más  impulzusú mágneses mezővel lehet "megszólítani" az egyes szerveket alkotó sejteket. A pulzálómágnes-terápiában a testazonos bioelektromos jelek küldésével a teljes test 8 perces kezelése után 8 órai időtartamra biztosítva van az összes sejtünk tökéletes anyagcseréje.

 

Lokális kezelésnél, melyre a teljes test kezelése után kerül sor, a fájdalmas, elégtelen működésű testrészekre hatunk. Ebben az esetben a készülék fájdalomcsillapító, vérellátást javító, porc- és csontsejteket stimuláló gyulladáscsökkentő hatását hasznosítjuk. A pulzálómágnesterápia kúraszerűen és permanensen egyaránt igénybe vehető akár egészségünk megőrzése, a civilizációs betegségek elkerülése érdekében, akár akut vagy krónikus problémák kezelésében. Kivételt jelentenek azok az esetek, amikor a páciens epilepsziás, pacemakert visel vagy terhes.

 

A pulzáló mágnesterápia segítségével való gyógyítást sokáig csak óriási és nagyon drága gépekkel lehetett megvalósítani, ezért az átlagemberek számára ez csupán szép álom maradt. Mára azonban megváltozott a helyzet !

 

Mi mindenre jó a pulzáló mágnesterápia ?

 

Közérzet javítására,  A fogyás elősegítésére,   Fájdalom csillapításra,  A bőr regenerálására, stressz oldásra,  Gyorsabb és hatékonyabb tanulásra,   Az immunrendszer erősítésére, depressziós állapotok kezelésére,   Gerinc-rheuma-izületi panaszokra,   Allergiák, Cysta, Fül problémák,   Myoma,   Rutz komplex (Obesity, Indigestion, Hypertonia, Fat burner,  Vértisztító,  Welness) Crohn betegség,  Alkoholizmus, Vese, Prosztata, Parkinson, Leukémia,  Psoriasis,  Relaxáció,  Meditáció,  Paraziták-élősködők-gombák ellen /Kandida/, Magas vérnyomás, Csont, Epekő-epekő  fájdalom, Izületi fájdalom, Hajhullás, SM1-5 (Sclerosis multiplex), Májzsugor,  Májregenerálás,  Fejfájás-Migrén,  Bél problémák, Pajzsmirigy, Csontritkulás,  Elhízás,   Nyirokrák (Hodgkins) csak leletre, Érelmeszesedés, Porckorong,  Szem,  Zsírégetés,  Stroke (agyvérzés után),  Általános rosszindulatú daganatok kezelésénél  történő javulásokra,  Bronchitis, Cukorbetegség,  Asthma,  Vértisztító, Homloküreg és arcüreg  gyulladásra, Lábszárfekély,  Sexuális problémák,  Szenvedély problémák /alkohol, drog,  dohányzás/,  Szív általános,  Menstrációs görcsökre,  Emésztési zavarokra,  Tachycardia,

Fejfájás, Csakranyító, Zöld és Szürkehályogra, Ulcus, Gerinc sérvre, Porckorong sérvre, Izomsorvadásra, Alltzheimer, Általános gyulladások csökkentésére, Neuropathia,  Polyneuropathia, Tüdő, Visszér, Lyme kór /6db CD/, Basedow kór, Arthritis, Izületi gyulladásra, Polyarthritis krónikus izületi gyulladás, Klimax, Végtagbénulás, Angina pectoris, Mellkasi fájdalom, Eczema, Gyomorsav túltengés és visszafolyás, Tűdőrák, Hepatitis C, Cancer BX és BY vírusokra, Kemo és radioterapia mellékhatásainak csökkentésére, Posttraumás

esetek kezelésére, Prosztata rák kiegészítő  kezelésére!

 

Sokáig mindezt csak óriási és nagyon drága gépekkel lehetett megvalósítani, ezért az átlagemberek számára csupán szép álom maradt, a nagyon gazdagok

kiváltsága.

 

Mára azonban megváltozott a helyzet. A technika fejlődése egyszerűbbé tette a módszert, és a kutatók végre létre tudtak hozni az eredeti gépből egy ún. „családi változatot”, amelyet

Magneternek neveztek el.

 

 

A készülék a világon egyedülálló, mert kb. 60.000 -féle impulzus megkülönböztetésére és ennél fogva több tucat különböző betegség hatékony kezelésére képes!

 

A Magneter a kezelések során nem visz be semmiféle anyagot a szervezetedbe, tehát nincsenek mellékhatásai!!!

 

A Magneter terápia célja

 

A. Testi javulás

-           a fertőzéshajlamosság elkerülése, csökkenése,

-           a gyomor-bélrendszer működésének javulása,

-           a testi és szellemi teljesítőképesség fokozása,

-           a vérkép javulása,

-           a sebgyógyulás meggyorsulása,

-           gyorsabb betegség utáni helyreállás,

-           a fáradékonyság csökkenése.

 

B. Lelki javulás

-          a vállalkozó szellem növekedése,

-          a fáradékonyság csökkenése,

-          a depresszióra való hajlamosság csökkenése,

-          a belső egyensúly helyreállása,

-          az akaraterő erősítése,

-          a stressz-, ellenálló képesség fokozása,

-          a koncentráló-képesség fokozása,

-          az egészség fenntartása optimálisan működő ellenállórendszerrel,

-          betegségmegelőzés mindenekelőtt a krónikus megbetegedésekre vonatkozóan,

-          méregtelenítés az ellenálló rendszer optimális működése érdekében,

-          testi és lelki gyakorlatok növelése optimálisan működő anyagcsere-folyamattal és kifogástalan szív- vérkeringési rendszerrel.

-          belső feloldódás és kiegyensúlyozottság rendezett körülményekkel az élet minden

-          területén,

-          különösen daganatos megbetegedések esetén, stabilizálódás, azaz a jelenlegi állapot rosszabbodásának megakadályozása,

-          a kemo- és / vagy radió terápia mellékhatásának csökkentése,

-          fájdalomcsökkentés,

-          étvágygerjesztés,

-          életminőség javítása és az élettartam jelentős meghosszabbítása,

-          a daganatok és áttétek részleges, illetve egyes esetekben teljes remissziója,

-          a szervezet védekező rendszerének támogatása, stabilizálása.